round

مجتمع گوشت بقائی شاندیز

مواد پروتئینی به عنوان یکی از ترکیبات اصلی غذایی ، زمان ماندگاری کوتاه و آسیب پذیری بالاتری نسبت به سایر مواد غذایی دارند و تولید فرآورده های پروتئینی نیازمند دقت در رعایت کامل موارد و توصیه های بهداشتی و شرایط خاص می باشد هدف مجتمع گوشت بقائی تولید فرآورده های پروتئینی با کیفیت برتر است.

  • محصولات
محصولات
  • آخرین مطالب
آخرین مطالب
باید های مرینیت   1.در مرینیت کردن حتما از روغن ها استفاده کنید، به دلیل اینکه روغن به جذب عطر
گوشت گوسفند یا بره به گوشتی استخوان‌دار می‌گویند که چربی آن نسبت به چربی گوشت گاو ده به یک است.
گوشت قرمز یک منبع کامل و سرشار از پتاسیم است که به راحتی هضم می‌شود و حاوی تمام اسیدهای آمینه