برای خرید مطمئن گوشت,این مقاله میتونه به شما کمک کنه
1- رنگ گوشت باید به رنگ طبیعی گوشت دام بوده (قرمز متمایل به صورتی روشن) و رنگ روشن طبیعی آن نباید تیره باشد و هر گونه تغییر رنگ از قرمز به سبز، قهوه ای و خاکستری و یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک از علائم فساد گوشت است.
2- سطح خارجی باید بدون رطوبت باشد.
3- هیچگونه بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن نباید حس شود و استشمام بوی غیر طبیعی در محل اتصال گوشت به استخوان از علائم فساد عمقی است.
4- گوشت (عضلات ) باید سفت و دارای قوام خاص بوده و نباید نرم و لزج و یا خشک و چروکیده باشد.
5- گوشت باید تمیز و عاری از خونمردگی ، ضربه ، بیماری و یا ذرات خارجی قابل رویت باشد.
6- چربی گوشت باید سفت و سفید یا متمایل به سفید و بدون هیچگونه بوی غیر طبیعی باشد.
7- گوشت قرمز می بایست در کشتارگاههای مجاز تهیه شده و دارای مهر دامپزشکی باشد.
8- از خرید گوشت لاشه دام های خیابانی جدا خوداری کنید.
9- عرضه و نگهداری گوشت قرمز باید در داخل یخچالهای ویترین دار صورت گیرد و مقدار گوشت موجود در مغازه باید متناسب با ظرفیت یخچال فروشگاه باشد.
10- از خرید گوشت قرمزی که خارج از یخچال نگهداری می شود جدا خودداری کنید.
11- گوشت قرمز تازه (بسته بندی معمولی) در دمای برودت یخچال (صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) سه روز عمر ماندگاری دارد.
نکته 12 شما بگید
ما در گوشت بقائی کنارتونیم تا خرید مطمئنی داشته باشید