بلاگ

گوشت قرمز تازه باید از نظر ظاهری دارای مشخصات ذیل باشد

برای خرید مطمئن گوشت,این مقاله میتونه به شما کمک کنه

1- رنگ گوشت باید به رنگ طبیعی گوشت دام بوده (قرمز متمایل به صورتی روشن) و رنگ روشن طبیعی آن نباید تیره باشد و هر گونه تغییر رنگ از قرمز به سبز، قهوه ای و خاکستری و یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک از علائم فساد گوشت است.

2- سطح خارجی باید بدون رطوبت باشد.

 

نمونه در فروشگاه بقائی

3- هیچگونه بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن نباید حس شود و استشمام بوی غیر طبیعی در محل اتصال گوشت به استخوان از علائم فساد عمقی است.

4- گوشت (عضلات ) باید سفت و دارای قوام خاص بوده و نباید نرم و لزج و یا خشک و چروکیده باشد.

5- گوشت باید تمیز و عاری از خونمردگی ، ضربه ، بیماری و یا ذرات خارجی قابل رویت باشد.

6- چربی گوشت باید سفت و سفید یا متمایل به سفید و بدون هیچگونه بوی غیر طبیعی باشد.

نمونه در فروشگاه گوشت بقائی

7- گوشت قرمز می بایست در کشتارگاههای مجاز تهیه شده و دارای مهر دامپزشکی باشد.

8- از خرید گوشت لاشه دام های خیابانی جدا خوداری کنید.

9- عرضه و نگهداری گوشت قرمز باید در داخل یخچالهای ویترین دار صورت گیرد و مقدار گوشت موجود در مغازه باید متناسب با ظرفیت یخچال فروشگاه باشد.

10- از خرید گوشت قرمزی که خارج از یخچال نگهداری می شود جدا خودداری کنید.

11- گوشت قرمز تازه (بسته بندی معمولی) در دمای برودت یخچال (صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) سه روز عمر ماندگاری دارد.

نکته 12 شما بگید

ما در گوشت بقائی کنارتونیم تا خرید مطمئنی داشته باشید

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.