کباب گوسفندی جز غذاهایی است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. در گیلان کباب با برنج را با انواع مخلفات مانند اشپل، باقالا ، گردو ، ماست و … میل می کنند. با ما همراه باشید تا درباره طرز تهیه کباب گوشت گوسفندی مجلسی و خوشمزه به شما آموزش لازم بدهیم.
مواد لازم تهیه کباب گوسفندی :
گوشت گوسفندی | ۱ کیلو گرم |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
آبلیمو | ۵ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب گوشت گوسفندی :
جهت تهیه کته کباب گوشت گوسفندی ایتدا گوشت را کبابی خورد کرده و کنار بگذارید .
سپس ۱ پیاز را رنده کرده و دیگری را خلال کنید .
فلفل دلمه ای را چند تکه کنید و درون پیاز بریزید .
نمک و فلفل و آبلیمو را نیز اضافه نمایید .
زمانی که همه ی مواد را مخلوط کردید گوشت گوسفند خورد شده را نیز درون ظرف بریزید .
گوشت و مواد را باهم مخلوط کرده و خوب ورز دهید .
اگر گوشت سفت بود بهتر است نصف کیوی و یا ۲ عدد انجیر سبز را نیم ساعت قبل تز به سیخ کشیدن گوشت ، رنده ریز کنید و ورز دهید تا گوشت نرم شود .
گوشت مزه دار شده را به سیخ کشیده و روی آتش یا کباب پز ، کباب کنید .